Højvandsslukke

Hvis du oplever, at vandet i kloaksystemet opstemmes og stiger så højt, at vandet trænger ind gennem afløb i kældergulve og andre lavtliggende afløbsinstallationer og medfører oversvømmelser, så er en løsning med højvandslukke en økonomisk og effektiv løsning. Hos Kildegaard finder vi den løsning, der passer bedst til dig og din bolig. Vi har blandt andet hjulpet private samt virksomheder med at forebygge oversvømmelser i kældre. Vi står også klar til at hjælpe dig med en professionel løsning.

Hos Kildegaard hjælper vi med at lokalisere det punkt på kloaknettet, hvor en montering af højvandslukkeløsning er mest relevant og ikke mindst lettest at tilgå. Vores medarbejdere står klar til at løfte din opgave lige fra rådgivning om højvandslukke til montering og efterfølgende vejledning i vedligeholdelse af installationen. Vi har flere års erfaring i montering af højvandslukke, så vi kan sikre dig den mest optimale løsning. Skal vi også hjælpe dig? Så kontakt os på 70 26 00 23 eller på info@kilde-gaard.com.


Kildegaard er specialist inden for salg og montage af højvandslukker. For at se hvordan en højvandslukke virker tryk på play-knappen.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt? Ring til os på +45 70 26 00 23 eller kontakt os på mail